Cultureel-erfgoedsector uitgenodigd voor 'Het Groot Onderhoud'

Logo Het Groot Onderhoud

Op dinsdag 25 oktober blaast de cultureel-erfgoedsector verzamelen in Mechelen voor een eerste Groot Onderhoud. FARO presenteert er de kernresultaten van het onderzoekstraject Prisma veld- en toekomstanalyse cultureel erfgoed. Het Vlaams Steunpunt gaat er, samen met de Adviescommissie Cultureel Erfgoed, met u in werkgroepen het debat aan rond enkele cruciale beleidsuitdagingen. Een onderhoud, in alle betekenissen van het woord, om mee te denken en te discussiëren over de toekomst van de cultureel-erfgoedsector in Vlaanderen.

’s Avonds reikt Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege de ‘Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Cultureel Erfgoed’ uit. De Cultuurprijzen Vlaanderen 2010-2011 zijn een blijk van erkenning voor organisaties of personen die het afgelopen jaar een opmerkelijke bijdrage hebben geleverd aan het cultuurleven in Vlaanderen.

Het Groot Onderhoud vindt plaats op 25 oktober in Lamot, Van Beethovenstraat 8-10, 2800 Mechelen. We starten om 14.00 uur met het middagprogramma, gevolgd door een buffet. De uitreiking vindt aansluitend plaats vanaf 19.00 uur. Mis dit evenement niet en schrijf nu alvast de datum in uw agenda.

Meer informatie vindt u op de website van het evenement.

25-10-2011
  • 03-08-2011
  • Eva Wuyts (Histories vzw)