Tentoonstelling 'Het andere boek’

Affiche tentoonstelling 'Het andere boek'

Vanaf 7 februari tonen studenten 'Grafisch Vormgeven, Advertising en Grafiek' van de Willem de Kooning Academie in Rotterdam hun werk in de tentoonstelling 'Het andere boek' in Museum Meermanno. Ze presenteren ieder hun eigen visie op de rol die het boek speelt in het leven, op welke manier ze het boek ervaren en de invloed van de belangrijkste boeken op de maatschappij.

Elke student heeft op zijn eigen manier een boek vormgegeven en geproduceerd. Dit heeft geresulteerd in dertien unieke boekinstallaties. De uitvoeringen zijn zeer divers, en vaak crossmediaal. Ze prikkelen de bezoeker om na te denken over het boek als medium of over de betekenis en invloed van belangrijke boeken. Allemaal vanuit de visie van de ontwerper en kunstenaar. Eigen meningen en voorspellingen.

Meer informatie vindt u op de website van het museum.

07-02-2012 - 29-04-2012

Museum Meermanno | Huis van het boek
Prinsessegracht 30
2514 ap Den Haag