Tentoonstelling 'De magie van het letterontwerpen 2'

Affiche tentoonstelling 'De magie van het letterontwerpen 2'

Het Plantin Instituut voor Typografie heeft een vaste stek in het Museum Plantin-Moretus  Elk jaar organiseert het instituut ‘Expert classes’ over typografie en vormgeving, type design en book design. Momenteel loopt er in het museum de mini-expo 'De magie van het letterontwerpen 2' waarin de laureaten van de Expert class Type design 2011 – 2012 Nathalie Gerrekens en Joost Dekker hun letterontwerpen voorstellen. Docent Frank E. Blokland geeft zijn visie op het métier en het onderwijs en de huidige groep EcTd-studenten tonen werk-in-ontwikkeling.

Details
Datum 
11-05-2013 - 08-09-2013
Praktisch
Locatie 

Museum Plantin-Moretus/Prentenkabinet
Vrijdagmarkt
2000 Antwerpen

  • Agendabericht
  • |
  • 30-05-2013
  • |
  • Sam Capiau (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)