Gezocht: erfgoedbibliotheken die een online les willen aanbieden

Leerlingen schrijven met een ganzeveer

Als vervolg op De virtuele erfgoedexpert in klas willen FARO en het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media in 2011 vijf erfgoedinstellingen de kans geven een online les voor het basisonderwijs aan te bieden. Men is hiervoor op zoek naar archieven, musea of erfgoedbibliotheken die leerlingen een blik achter de schermen van hun organisatie willen geven. Deze methode biedt erfgoedinstellingen een unieke kans om facetten van hun werking die anders moeilijk toegankelijk zijn, op een interactieve manier binnen een klasomgeving te brengen.

De einddatum voor het indienen van een kandidatuur is 15 februari 2011. Meer info vindt u op de website van FARO.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 18-01-2011
  • |
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)