Vacature: K.U.Leuven zoekt nieuwe directeur voor universiteitsbibliotheek

Centrale Bibliotheek van de K.U.Leuven

Ter opvolging van de huidige hoofdbibliothecaris, professor M.W. Collier, is de K.U.Leuven op zoek naar een nieuwe directeur om de universiteitsbibliotheek te leiden. De bibliotheek van de K.U.Leuven is een grote en complexe organisatie met verschillende campusbibliotheken, faculteitsbibliotheken, elektronische bibliotheekdiensten, archieven en kunstcollecties. De functie van directeur biedt de uitdaging om het management van belangrijke traditionele erfgoedcollecties te combineren met dat van de moderne e-bronnen en de digitalisering van bibliotheekmaterialen.

Meer informatie kan u terugvinden in de bijlage.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 02-04-2012
  • |
  • Sam Capiau (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)