Inspiratiebrochure voor Erfgoeddag 2013

Erfgoeddag 2013 | Stop de tijd!

De dertiende editie van Erfgoeddag vindt plaats op zondag 21 april 2013 en heeft als thema 'Stop de tijd!'. Om organisatoren te ondersteunen heeft de coördinatie van Erfgoeddag een inspiratiegids uitgegeven. Die kan je downloaden op de website van Erfgoeddag.

Op vrijdag 28 september geeft de Coördinatiecel Erfgoeddag met de inspiratiedag 'Stop de tijd!' het echte startschot van de voorbereidingen. Tijdens deze ontmoetingsdag in de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience treden een aantal vooraanstaande experts aan, die elk een andere benadering van het thema presenteren. Deze dag is dus bedoeld om u - naast de inspiratiebrochure en de website - extra context te geven bij het thema. Het gedetailleerde programma en het inschrijvingsformulier vindt u eveneens op deze website. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt.

Heb je hulp nodig bij de voorbereidingen van uw activiteit(en)? Schrijf je dan in voor één van de gratis infosessies die in Vlaanderen en Brussel worden georganiseerd. Na deze infosessies beschik je over alle - inhoudelijke, formele en praktische - info hoe je jouw Erfgoeddagactiviteit kan laten uitgroeien tot een interessante publiekstrekker.

• 31-08-2012
  • Sam Capiau (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)