Programma vierde Overlegplatform voor erfgoedbibliotheken bekend

Deelnemers aan het overleg luisteren naar een toespraak

Op donderdag 3 oktober organiseren de Vlaamse Erfgoedbibliotheek en de VVBAD in samenwerking met de Universiteit Antwerpen voor de vierde maal een overlegplatform voor alle erfgoedbibliotheken in Vlaanderen en Brussel. Deze bijeenkomst is een forum voor dialoog, informatie-uitwisseling en samenwerking voor alle medewerkers van erfgoedbibliotheken.

Inmiddels is het programma voor deze dag bekend. In acht spreekbeurten loodsen we u langs recente ontwikkelingen die relevant zijn voor medewerkers van erfgoedbibliotheken. Hoofdthema's zijn behoud en beheer, digitalisering en ontsluiting, en (collectie)beleid.

Een uitgebreide programmabeschrijving vindt u in de agenda op onze website.

Inschrijven

De 50 beschikbare plaatsen voor het randprogramma zijn reeds ingenomen. Kostenloze deelname aan het overlegplatform kan nog steeds, maar vooraf inschrijven is verplicht. Daarom vragen we u om uiterlijk 27 september in te schrijven via het online inschrijvingsformulier.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 29-08-2013
  • |
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)