Zoekt u financiële steun voor uw cultureel-erfgoedproject?

Logo Koning Boudewijn Stichting

Misschien bieden de diverse fondsen van de Koning Boudewijnstichting een interessante oplossing. Ook in 2014 kunnen bij de Koning Boudewijnstichting kandidaatsdossiers worden ingediend over diverse cultureel-erfgoedgerelateerde thema's, verspreid over verschillende projectoproepen.

Projectoproepen 2014

• Fonds Jacques Bollens: Steun voor de restauratie en de conservatie van kunstwerken op papier of perkament.
    Einddatum: 20 mei 2014
  • Fonds Inbev-Baillet Latour: Behoud of de restauratie van belangrijke werken uit het Belgisch roerend cultureel erfgoed.
    Einddatum: 18 juni 2014
  • Prijs voor Grafische Kunsten René Carcan: Prijs ter promotie van de grafische Kunsten.
    Einddatum: 25 augustus 2014
  • Jong getalenteerden in erfgoedberoepen: Vervolmakingsbeurs voor jonge, getalenteerde, Belgische ambachtslieden in de erfgoedsector.
    Einddatum: 27 augustus 2014
  • Fonds Léon Courtin-Marcelle Bouché: Het Fonds helpt bij de aankoop, de conservatie, de restauratie en de valorisatie van kunstwerken van Belgische kunstenaars.
    Einddatum: 18 september 2014
  • Prijs Jacqueline Nonkels: Prijs voor een succesrijke bijdrage tot de kennis, de bescherming, de restauratie, de bewaring en de ontsluiting van het surrealistische erfgoed in België.
    Einddatum: 5 november 2014
  • 14-05-2014
  • Sam Capiau (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)