Boekensteun genomineerd voor Bib Web Awards 2014

Logo's Bib Web Award 2014 en Boekensteun

Op 8 december reikt de Bibliotheekschool van Gent voor de derde keer de Bib Web Awards uit. Het crowdfundingplatform Boekensten is genomineerd in de categorie 'Iedereen doet mee'. Geef je om boeken? Breng dan online je stem uit!

Een tweede site van de Vlaamse Erfgoedbibliotheek is ook genomineerd: de online erfgoedbibliotheek Flandrica.be, in de categorie 'Groot gezien' voor bovenlokale digitale projecten. Ook andere erfgoedbibliotheken als de Koninklijke Bibliotheek van België, het Poëziecentrum en de Bibliotheek Chris Lambert van Oostende zijn genomineerd in categorieën als Mediawijs, Mediawijzer, E-talage, en @ your service.

Een combinatie van publieksstemmen en vakjury zal de uiteindelijke winnaars van de gouden, zilveren en bronzen awards bepalen. Laat via de stemwebsite ook uw stem horen!

• 28-10-2014
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)