Nieuw bibliotheekbeheersysteem Koninklijke Bibliotheek

De Koninklijke Bibliotheek van België werkt hard aan vernieuwing en heeft gekozen voor het platform Syracuse van de Franse firma Archimed. Begin 2018 komt er daarom een volledig nieuwe catalogus met tal van nieuwe functionaliteiten. Zo komt er een vernieuwde digitale galerij (waarin de mooiste stukken te zien zullen zijn), het wordt mogelijk om online een aanvraag voor consultatie in te dienen en boeken te reserveren, enzovoorts. Ook zal iedere gebruiker een eigen profiel kunnen aanmaken waarop gegevens (zoekopdrachten, bibliografische beschrijvingen, etc.) bewaard kunnen worden.

Lees hier meer, voor een volledig overzicht van alle nieuwe functies waaraan de gebruikers zich mogen verwachten.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 21-08-2017
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)