Open OCE over voorlopige adviezen

ove LOGO

Op 17 mei nodigt OCE (de belangenbehartiger van de cultureel erfgoedsector) van harte de hele sector uit voor een Open OCE, naar aanleiding van de voorlopige adviezen.

De voorlopige adviezen en de eerste ervaringen met KIOSK willen ze graag aangrijpen om problemen met de procedure bloot te leggen. Ook willen ze ervaringen delen met collega's en voor de belangrijkste pijnpunten een luisterend oor bieden. Doel van deze Open OCE is dat de sector input krijgt voor zijn repliek omtrent de procedures en dat OCE zich een beeld kan vormen van de problemen omtrent de procedures. Vanuit de belangenbehartiger kan er dan gereageerd worden naar administratie en kabinet.

Deelname is gratis, Inschrijven is verplicht.

Praktisch

Wanneer: 17 mei 2018 - 10.00u.
Adres: Museum Dr. Guislain, Jozef Guislainstraat 43,9000 Gent.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 04-05-2018
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)