Aspiratiegids voor Erfgoeddag 2019

Gereedschappen hangen aan kurkbord

Onder het motto 'Hoe maakt u het?' richt de 19e editie van Erfgoeddag op zondag 28 april 2019 volop de schijnwerpers op vakmanschap. Centraal staat het cultureel erfgoed van en over vakmanschap, meesterschap, leren en maken in Vlaanderen. Voeg het woordje 'beter' toe aan deze vragen: hoe maakt u het? hoe maakt het je? En hoe geven we dat dan door? en u hebt het thema helemaal beet.

Inspiratiemiddel

Om u optimaal voor te bereiden op een geslaagde Erfgoeddageditie, ontwikkelt FARO dit jaar opnieuw een gids boordevol tips en ideeën. Geen inspiratie- maar een aspiratiegids deze keer, want de verwachtingen rond ‘baanbrekend vakmanschap’ in Vlaanderen zijn hoger dan ooit. Denk daarbij aan het programma Vlaamse Meesters en de meester-leerling-trajecten, opgezet door minister Gatz. In de aspiratiegids loodsen ze u doorheen uw deelname en formuleren ze een antwoord op tal van mogelijke vragen.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 10-08-2018
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)