Nu compleet: Tien jaar Vlaamse Erfgoedbibliotheek in jaarverslagen

Voorpagina activiteitenverslag Vlaamse Erfgoedbibiotheken 2016 2017 2018

Bij tien jaar Vlaamse Erfgoedbibliotheek horen tien jaarverslagen. Daarom publiceren we alsnog een driedubbeldik activiteitenverslag over 2016, 2017 en 2018, de laatste jaren van ons eerste decennium. Want onvolledige reeksen, daar houden we niet van in erfgoedbibliotheken.

Met dit verslag sluiten we een decennium van innovatieve projecten, stimulerende trajecten en andere overkoepelende initiatieven af. We zijn trots op wat we met ons hecht netwerk van collega's en partners gerealiseerd hebben en kijken uit naar nog eens tien jaar samenwerking!

Wil je het allemaal nog eens nalezen?

Hier vind je alle eerdere jaarverslagen:

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 24-11-2019
  • |
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)