Lezing 'Age of Innovation: The Manuscript Book in the Twelfth- Century Renaissance'

Logo Vlaamse Werkgroep boekgeschiedenis

De Vlaamse Werkgroep Boekgeschiedenis (VWB) organiseert enkele keren per jaar boekhistorische lezingen in de Nottebohmzaal van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience in Antwerpen. Voor deze lezingreeks die Miraeus Lectures werd gedoopt werkt ze samen met de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience en de Vereniging van Antwerpse Bibliofielen.

De achtste lezing in deze reeks wordt op 3 november gegeven door Erik Kwakkel van de Universiteit Leiden met de titel Age of Innovation: The Manuscript Book in the Twelfth-Century Renaissance.

De lezing is in het Engels, begint om 18u en duurt ongeveer een uur. Nadien is er een half uur tijd om met de spreker in discussie te treden of vragen te stellen. De toegang is gratis. Vooraf reserveren is gewenst en kan via 03 338 87 10 of consciencebibliotheek@stad.antwerpen.be.

03-11-2010
  • 01-10-2010
  • Eva Wuyts (Histories vzw)