Conferentie 'Informatie aan Zee 2011'

Logo Informatie aan Zee

Op 15 en 16 september 2011 organiseert VVBAD voor de twaalfde maal de tweejaarlijkse beurs Informatie aan Zee. Die vindt opnieuw plaats in het Kursaal Oostende.

Informatie aan Zee helpt bibliotheken, archieven en documentatiecentra om hun diensten op een professionele manier te ontwikkelen door een overzicht te geven van de recentste technologische evoluties. Informatie aan Zee is een interactief evenement met een beursgedeelte en een omvangrijk programma van presentaties, workshops, panels en productpresentaties.

Erfgoed op Informatie aan Zee

De Vlaamse Erfgoedbibliotheek werkt actief mee aan Informatie aan Zee via deelname aan de programmacommissie en door enkele onderdelen te verzorgen. Ook via bijdragen van andere organisaties is er ruimschoots aandacht voor erfgoed.

We hebben de onderdelen die speciaal relevant kunnen zijn voor medewerkers in een erfgoedbibliotheek voor u op een rijtje gezet.

Details
Datum 
15-09-2011 - 16-09-2011
  • Agendabericht
  • |
  • 14-08-2011
  • |
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)