Cursus 'Recognising Photographic Processes and Caring for Photographic Collections'

verpakt glasnegatief

International Academic Projects organiseert in samenwerking met FARO en het FotoMuseum van de provincie Antwerpen van 12 t.e.m. 14 juni 2012 een driedaagse cursus in het FotoMuseum, Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen.

Tijdens deze cursus worden analoge en digitale fotografische procedés toegelicht, verduidelijkt en geïllustreerd aan de hand van voorbeelden uit de collectie van het FotoMuseum. Er wordt verder ook ingezoomd op de preventieve conservatie van fotografisch materiaal en fotografische collecties. De voertaal is Engels en de kostprijs bedraagt £ 365. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

Meer informatie en het volledige programma vindt u op de website van International Academic Projects

12-06-2012 - 14-06-2012
  • 05-03-2012
  • Eva Wuyts (Histories vzw)