Conferentie 'Memory of the World in the Digital Age: Digitization and Preservation'

© iStockphotos.com

Van 26 tot 28 september 2012 organiseert UNESCO in Vancouver een internationale conferentie rond de preservatie van digitaal documentair erfgoed. Het evenement kadert in het Memory of the World-programma, opgestart in 1992 om waardevolle archieven, bibliotheekcollecties en individuele werken te conserveren en te beschermen.

Tijdens de conferentie zullen erfgoedprofessionals, beleidsmakers, IT-professionals en andere stakeholders zich buigen over de vraag hoe permanente toegang tot digitaal documentair erfgoed ook in de toekomst verzekerd kan worden.

Meer informatie vindt u op de conferentiewebsite.

Details
Datum 
26-09-2012 - 28-09-2012
  • Agendabericht
  • |
  • 30-07-2012
  • |
  • Sam Capiau (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)