Groot Onderhoud 2013 'Grand Tour'

Foto van het publiek in de zaal tijdens het Groot Onderhoud 2012

Dit jaar wordt alweer de derde editie van het Groot Onderhoud gehouden, uw jaarlijkse afspraak met honderden collega’s uit de hele cultureel-erfgoedsector. Vanuit de vaststelling dat cultureel erfgoed een belangrijke bijdrage levert tot de toeristische aantrekkingskracht van Vlaanderen, wordt tijdens dit Groot Onderhoud de relatie tussen cultureel erfgoed en toerisme tegen het licht gehouden: hoe kunnen we elkaar duurzaam en wederzijds versterken? Veel stof tot nadenken, plannen maken en discussie dus.

Het Groot Onderhoud hét moment is waarop de cultureel-erfgoedsector verzamelt om na te denken en te discussiëren over een waaier aan onderwerpen. In deze gedachtenuitwisseling staat één thema – Grand Tour – centraal. Uw inbreng, ideeën en inzet zijn daarbij van groot belang.

Met collega’s uit de toerismesector gaan we het debat aan over hoe er meer, beter en duurzamer kan worden samengewerkt. Verschillende praktijkvoorbeelden uit binnen- en buitenland komen aan bod.

Ten slotte reikt Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege de ‘Prijs van de Vlaamse Gemeenschap voor Cultureel Erfgoed’ uit. De Cultuurprijzen Vlaanderen 2012-2013 zijn een blijk van erkenning voor organisaties of personen die het afgelopen jaar een opmerkelijke bijdrage hebben geleverd aan het cultuurleven in Vlaanderen.

Meer informatie vindt u op de website van FARO.

Details
Datum 
25-10-2013
Praktisch
Locatie 

Concertgebouw Brugge, ’t Zand 34, 8000 Brugge

  • Agendabericht
  • |
  • 04-08-2013
  • |
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)