Informatieoverleg 'Wat kunnen erfgoedorganisaties betekenen voor vluchtelingen?'

Logo Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Bent u nieuwsgierig naar wat uw organisatie kan betekenen voor vluchtelingen? Wilt u meer zicht krijgen op de aanwezigheid van en procedures voor vluchtelingen? Welke organisaties en contactpersonen kunt u binnen uw regio aanspreken? Of op welke behoeften of concrete mogelijkheden kunt u als erfgoedorganisatie inspelen?

Kom voor een antwoord op deze vragen op 28 april naar het informatieoverleg in Brussel. FARO en Vluchtelingenwerk Vlaanderen geven u graag meer informatie om snel wegwijs te geraken.

Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Met de hulp van een dertigtal lidorganisaties en vele vrijwilligers zet Vluchtelingenwerk Vlaanderen zich in voor mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. Samen verhogen ze de druk op het beleid en sensibiliseren ze het ruime publiek. Vluchtelingenwerk Vlaanderen coördineert ook een eigen opvangnetwerk en is actief rond integratie. Ze ondersteunen iedereen die asielzoekers en vluchtelingen bijstaat.


Details
Datum 
28-04-2016
Praktisch
Locatie 

Vluchtelingenwerk Vlaanderen

Kruidtuinstraat 75

1210 Brussel

Tijd 

14u00-17u00

Prijs 

Deelname is gratis, maar u dient zich op voorhand in te schrijven via katrijn.dhamers@faro.be

Max. aantal deelnemers 

40

  • Agendabericht
  • |
  • 21-03-2016
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)