Intervisiegroep voor vrijwilligers binnen uw erfgoedorganisatie

FARO logo

In het voorjaar van 2018 organiseerde FARO intervisiebijeenkomsten over vrijwilligerswerk, verspreid over heel Vlaanderen. Deze bijeenkomsten krijgen nog een staartje. Op 5 juni organiseren ze een nieuwe bijeenkomst, ditmaal in Mechelen.

Verloop van de intervisie


Eerst krijgt u een toelichting over de vrijwilligerswerking van Sarah Luyten, coördinator van Torens aan de Dijle. Deze organisatie staat in voor de ontsluiting van de acht monumentale kerken in de binnenstad van Mechelen. Vrijwilligers zorgen voor een warm onthaal in elke kerk en voorzien de bezoeker van de nodige informatie.

Na deze introductie houden we de intervisie: de bedoeling is dat elke deelnemer één vraag naar voren schuift. Tijdens de sessie wordt er gezocht met de andere deelnemers naar antwoorden op die vraag. De gastspreker geeft advies en voedt de discussies. De moderatie is in handen van Gregory Vercauteren.

Voor wie?

De intervisiebijeenkomst is er voor erfgoedprofessionals die met vrijwilligers werken. De bijeenkomst is gratis. De enige voorwaarde is dat u bereid bent om een vraag voor te leggen en dat u mee nadenkt over de vragen die de andere deelnemers aanbrengen.

Details
Datum 
05-06-2018
Praktisch
Locatie 

Huis van de Mechelaar, zaal 2.34-Wollebrandt.
Ingang via Reuzenstraat 1, 2800 Mechelen

Inschrijven 

U kan hier inschrijven.

  • Agendabericht
  • |
  • 09-05-2018
  • |
  • Webredactie (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)