FARO: het groot onderhoud 2019

Affiche groot onderhoud 2019

Op dinsdag 26 november nodigt FARO u uit in hetpaleis in Antwerpen voor het negende Groot Onderhoud. Samen denken we na, delen we ervaringen en zoeken we inspiratie op de boeiende uitdagingen van meerstemmigheid en conflict. U kan zich die dag in het thema onderdompelen met een boeiend panelgesprek en diverse inspirerende sessies en workshops in de namiddag. Denkt u mee na over deze uitdagingen voor de cultureel-erfgoedsector?

Meer informatie over het exacte programma en het inschrijvingsformulier vindt u op de website van Faro.

Details
Datum 
26-11-2019
Praktisch
Locatie 

Hetpaleis Antwerpen

Meistraat 2

2000 Antwerpen

Tijd 

09.30 - 18.00 

  • Agendabericht
  • |
  • 04-10-2019
  • |
  • Ward De Wit (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)