Studiedag 'Erfgoed en de vier elementen: water'

Stadsarchief Leuven: Wieringstraat onder water

Natuur en cultuur botsen wel eens. Ook erfgoedcollecties zijn niet immuun voor de vier natuurkrachten: water, lucht, aarde en vuur. Om hierover expertise in kaart te brengen en uit te wisselen organiseren FARO, Erfgoedblabo Leuven, Het Belgisch Blauwe Schildcomité en ICOMOS Vlaanderen-Brussel op vrijdag 22 november de studiedag 'Erfgoed en de vier elementen: water'. Deze studiedag is de eerste in een reeks van vier (water, lucht, aarde en vuur) en vindt plaats in Kunstencentrum STUK.

Verwacht je aan cases van experten uit binnen- en buitenland, werktafels en een panelgesprek. In de ochtend en tijdens de middag kan je kennismaken met verschillende bereddingsbedrijven op de infomarkt.

Meer informatie over het exacte programma vindt u terug via de website van Erfgoedlabo Leuven.

Inschrijven kan via het online formulier tot 14 november 2019.

Details
Datum 
22-11-2019
Praktisch
Locatie 

STUK Kunstencentrum

Naamsestraat 96

3000 Leuven

  • Agendabericht
  • |
  • 07-10-2019
  • |
  • Ward De Wit (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)