Vacature voor projectmedewerker bij de Koninklijke Bibliotheek van België

Collectiestukken uit de Koninklijke Bibliotheek van België

De Koninklijke Bibliotheek van België werft met ingang van 1 oktober 2010 voor een periode van 17 maanden een Projectmedewerker (m/v) - Assistent. Dit gebeurt in het kader van het onderzoeksproject ‘Scriptum Bruxellis. Productie, verspreiding en gebruik van het handgeschreven boek in Brussel in de 15de eeuw dat wordt gefinancierd door de FOD Wetenschapsbeleid (Onderzoeksprogramma’s en acties in de FWI - Actie 1 / MO/31/009).

De kandidaturen (cv en motivatiebrief) dienen te worden gestuurd naar Dr. Michiel Verweij vóór 1 september. De taakomschrijving, het functieprofiel en bijkomende informatie zijn te vinden op de website van de Koninklijke Bibliotheek.

 

.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 27-08-2010
  • |
  • Eva Wuyts ()