Herfstnummer 'faro' zoomt in op erfgoedopleidingen

Voorpagina herfstnummer faro

Het nieuwste themanummer van faro | tijdschrift over cultureel erfgoed geeft het woord aan verschillende spelers op het domein van opleiding en vorming voor de cultureel-erfgoedsector. Er wordt onder meer ingezoomd op de nieuwe opleidingen voor museumgidsen en behoudsmedewerkers erfgoed, de kansen en uitdagingen van het Bolognadecreet voor een opleiding Publieksgeschiedenis in Vlaanderen, de relatie tussen erfgoed en basisonderwijs en het vormingsaanbod voor de (beginnende) erfgoedwerker. Artikels over makelaardij in erfgoedland, het belang van opleiding voor het figurentheater en de noodzaak aan ICT-competenties bij erfgoedprofessionals, sluiten het thema af.

Meer informatie over het tijdschrift faro vindt u op de website van FARO.

 

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 30-09-2010
  • |
  • David Coppoolse (Vlaamse Erfgoedbibliotheken)