LIBER organiseert internationaal Leadership Development Programme

Logo Liber

Wouter Scharlier, directeur van LIBER schrijft: 'Our profession is challenged by a shortage of people both willing and able to lead in an environment of increasingly rapid change. Some countries are already addressing this issue by offering programmes of leadership development for existing directors, and potential high-fliers.'

Daarom start LIBER deze zomer met een programma voor 'people who are already in positions of senior management, but who wish to do more to enhance their leadership qualities in preparation for the step up to the next big challenge –that of taking responsibility for leading an organisation through changing times.'

Het eerste luik van dit vormingsprogramma omvat een tweedaags seminarie op 27 en 28 juni in Barcelona. Daarna worden de deelnemers een jaar lang begeleid, krijgen ze twee weken training en volgen ze een tweede seminarie op 25 en 26 juni 2012 in Tartu (Estland).

Meer informatie over het programma,de doelstellingen en de vereisten vindt u op de website van LIBER. Kandidaturen voor dit programma kunnen nog tot 30 maart worden ingediend.

  • Nieuwsbericht
  • |
  • 01-03-2011
  • |
  • Eva Wuyts (Histories vzw)