Collegagroep ‘Verhuizen van documentaire collecties’: laatste plaatsen

Een aantal kartonnen dozen van verchillende formaten

Op 27 januari komt de collegagroep ‘Verhuizen van documentaire collecties’ voor het eerst samen in Lier. Intussen schreven al 28 mensen uit 24 instellingen zich in, maar ook u kan er nog bij zijn!

Samen met FARO organiseren we deze reeks van samenkomsten om kennis over het verhuizen van documentaire collecties te delen. Er wordt praktijkgerichte informatie uitgewisseld en gesproken over instrumenten die een hulp kunnen zijn tijdens een verhuisproces.

Zowel ervaringsdeskundigen als mensen die in de nabije of verre toekomst een verhuizing moeten organiseren zijn welkom. Momenteel is de brede culturele erfgoedsector alvast vertegenwoordigd door deelnemers uit archieven, musea, documentatiecentra, hogeschool- en universiteitsbibliotheken.

Het eerste ontmoetingsmoment gaat door op 27 januari. Data van latere samenkomsten worden gepland in overleg met de deelnemers. Interesse gewekt? Inschrijven kan met een mail naar Bart De Nil (FARO).

Meer informatie over de collegagroep vindt u in ons activiteitenoverzicht.
Meer informatie over de eerste bijeenkomst vindt u in ons agendabericht.

• 22-12-2014
  • Nicolas Janssen (Vlaamse Erfgoedbibliotheek)